Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ve çevresi için sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre bölge genelinde havanın çok bulutlu ve aralıklı yağmur ile sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
Yağışların özellikle sabah saatlerinde Bursa ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece düşerek mevsim normallerinin altına ineceği öngörülüyor. Rüzgarın ise batı ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli eseceği bildirildi.
Öte yandan, Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 10 derece ile Tepebaşı, Sarıcakaya, Mihalgazi, Günyüzü ve Beylikova ilçelerinde ölçülmesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmasını istedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Hem “Haklısın” diyorlar hem tahliye ediyorlar
Kerem Akyıl
Yasaklar Bahçesi!
Kaan Özcan
TOKİ işi ticarete çevirdi!
Tarkan Demir
Tepebaşı’nda güvenli yaşam alanı
Seval Erci
Bu şehir Eskişehirspor’la nefes alıyor
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu