Eskişehir genelinde hafta sonu yağışlı ve soğuk bir hava beklenirken, yeni haftayla birlikte sıcaklıkların hızla artması öngörülüyor.
Meteoroloji verilerine göre, 12 Nisan Cumartesi günü kent genelinde yağış etkili olacak. Özellikle Eskişehir merkez, Han, Mihalıççık, Seyitgazi ve Tepebaşı ilçelerinde karla karışık yağmur bekleniyor. Diğer ilçelerde ise hafif yağmur görülecek. En düşük sıcaklık Han’da -8°C, en yüksek sıcaklık ise Günyüzü’nde 8°C olarak ölçülecek.
13 Nisan Pazar günü yağışlar yerini puslu ve çok bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklıklar yavaş yavaş artışa geçiyor. Geceleri hâlâ sıfırın altına düşen sıcaklıklar görülse de, gündüz sıcaklıkları 9-11°C civarında seyredecek.
14 Nisan Pazartesi’den itibaren ise hava tamamen açılıyor. Parçalı ve az bulutlu bir gökyüzüyle birlikte sıcaklıklar belirgin şekilde artacak. Haftanın ortasında gündüz sıcaklıkları 20°C’nin üzerine çıkacak. Özellikle Mihalgazi ve Sarıcakaya’da 26°C’ye kadar ulaşması bekleniyor.
Bu geçiş döneminde vatandaşların sabah ve akşam saatlerinde üşütmemeye dikkat etmeleri önerilirken, tarım ile uğraşanlar için don riski olan bölgelerde tedbirli olunması gerektiği bildiriliyor
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ormanlar ve yangınlar!
Kaan Özcan
CHP’deki yol ayrımında Eskişehir’de kimler gider kimler kalır?
Tarkan Demir
İşte bu yüzden iki yakamız bir araya gelmiyor
Kerem Akyıl
Turizm için ortak mücadele şart
Seval Erci
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
