Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde kontrolden çıkarak yokuş aşağı geri kaymaya başlayan otomobil, çevresindekilere korku dolu anlar yaşattı. Aracın bagajından eşya indirdiği sırada arkasında bulunan 49 yaşındaki F.Ö. isimli kadın, otomobille birlikte sürüklendi. Hafif yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Emek Mahallesi Tunç Bey Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre park halindeki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle yokuş aşağı geri hareket etmeye başladı. Bu sırada aracın arkasında bulunan F.Ö., otomobilin hareket etmesiyle sürüklenmeye başladı.
Eskişehir’de yokuşta kayan otomobil kadını böyle sürükledi: Kaza anı kamerada Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde kontrolden çıkarak yokuş aşağı geri kaymaya başlayan otomobil, çevresindekilere korku dolu anlar yaşattı. https://t.co/VS413J3vw2
— Anadolu Gazetesi (@anadolugzt) November 4, 2026
Kayan aracın arkasında kalan kadın, kendisini kurtarmak için yana doğru hamle yaptı. Sürüklenmeye devam eden otomobil ise sokakta park hâlindeki başka bir araca çarptıktan sonra durabildi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan F.Ö., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi’ne götürüldü.
Yaşanan tehlikeli anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde otomobilin yokuş aşağı geri kaydığı, kadının araçla birlikte sürüklendiği ve otomobilin başka bir araca çarparak durduğu anlar yer aldı.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu