Eskişehir’in Hoşnudiye Mahallesi’nde yapımı devam eden bir inşaatta yeterli güvenlik önlemlerinin alınmadığı iddiası mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, olası kazalara karşı yetkilileri göreve çağırdı.
İnşaat alanında koruyucu bariyerlerin yetersiz olduğu, uyarı levhalarının bulunmadığı ve çevre güvenliğinin tam anlamıyla sağlanmadığı öne sürüldü. Mahalle sakinleri, özellikle çocuklar ve yaşlılar için ciddi risk oluşturduğunu belirttikleri alanda gerekli tedbirlerin alınmasını talep etti.
Yoğun yaya trafiğinin bulunduğu bölgede herhangi bir kazanın yaşanmasından endişe ettiklerini ifade eden vatandaşlar, inşaat sahasından yayılan toz ve molozların da çevreye zarar verdiğini dile getirdi.
Mahalleli, inşaat firması ve ilgili kurumların sorumluluklarını yerine getirmesini isteyerek, denetimlerin artırılması ve güvenlik tedbirlerinin bir an önce hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
CHP’den bir milletvekili istifa edebilir
Kerem Akyıl
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
