Eskişehir’de yasaklı park, yolda görüşü kısıtladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de yasaklı park, yolda görüşü kısıtladı
A
a

Eskişehir’in yoğun noktalarından Doktorlar ve Kızılcıklı Caddesi kesişiminde, küçük motorlu bir aracın yasak olduğu halde park etmesi tehlikeye yol açtı

Eskişehir’in en yoğun yaya ve araç trafiğine sahip bölgelerinden biri olan Doktorlar Caddesi ile Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi’nin kesişim noktasında, küçük motorlu bir aracın trafik levhalarına ve yol çizgilerine rağmen uygunsuz şekilde park edilmesi dikkat çekti. Araç, hem dönüş yasağının bulunduğu kavşakta bulunması hem de yaya geçidine yakın konumu nedeniyle tehlike oluşturdu.

Görünürlüğü azaltan ve geçişi zorlaştıran araç, özellikle karşıdan karşıya geçen yayaların güvenliğini tehdit ederken, kent merkezinde bu tür ihlallerin sıklaşması vatandaşların tepkisini çekiyor. Trafik ışıkları, levhalar ve kaldırım bariyerlerinin bulunduğu noktadaki bu tür ihlallerin denetim eksikliğine işaret ettiği değerlendiriliyor.

Yetkililerin, kavşak ve yaya güvenliğinin sağlanması adına benzer durumlara karşı daha sıkı denetim uygulaması bekleniyor.

 
Kaynak : TUĞÇE KAŞ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi