Eskişehir'in Günyüzü ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında üç araç çarpıştı. Edinilen bilgilere göre, Günyüzü İlçe Müftüsü İbrahim Şahbaz yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen araç çarpıştı. Kazaya üçüncü bir aracın da karıştığı öğrenildi.
Kazada 2 kişi yaralanırken, çarpışmanın etkisiyle otomobilde hava yastıkları açıldı. Hava yastığının devreye girmesi sayesinde sürücünün hafif yaralandığı belirtildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra tedavi edilmek üzere Eskişehir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazayla ilgili güvenlik güçleri tarafından inceleme başlatılırken, olayın kesin nedeninin yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı bildirildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Şeker fabrikasından ne istiyorsunuz?
Kaan Özcan
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu