Özellikle yaz sezonuna özel hazırlanan koleksiyonlar, her yaş grubundan tüketicinin ilgisini görüyor.
Mağaza yetkilileri, yaz mevsiminin başlamasıyla satışların belirgin şekilde arttığını belirtiyor. Hafta sonlarında müşteri yoğunluğunun daha da yükseldiğini ifade eden işletmeciler, tatil öncesinde alışveriş yapanların en çok konforlu ve kaliteli ürünlere yöneldiğini dile getiriyor.
Farklı beden, model ve renk alternatifleri sunulan ürünler, tüketicilere geniş bir tercih imkânı sağlıyor.
Vatandaşlar yaz alışverişinde sadece görünüme değil, kullanım rahatlığına da önem veriyor. Hızlı kuruyan kumaşlar, güneş ışınlarına dayanıklı materyaller ve ergonomik tasarımlar öne çıkarken, mayo, bikini ve haşemalar yaz sezonunun en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor.
Sektör temsilcileri, tatil sezonunun devam etmesiyle birlikte satışlardaki hareketliliğin yaz boyunca sürmesini beklediklerini belirtiyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
YENİ Parti üyenin sözünün üzerine söz istemiyor!
Tarkan Demir
Talat Yalaz’dan karşı hamle
Kerem Akyıl
Yenikent'te yeni dönem!
Kaan Özcan
Eskişehir yeni eserler kazandı!
Seval Erci
Mesele domates değil, hâlâ anlamadınız mı?
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy