Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar kapsamında Ertaş Bulvarı'nda geçici trafik düzenlemesi uygulanacağını açıkladı.
Yapılan duyuruya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bulvarın farklı bölümleri 27-30 Temmuz tarihleri arasında her gece etap etap araç trafiğine kapatılacak.
Çalışmalar kapsamında uygulanacak trafik düzenlemesi şu şekilde olacak:
27 Temmuz Pazar 19.30 - 28 Temmuz Pazartesi 07.00Büyükşehir Belediyesi, çalışma süresince sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları tercih etmelerini, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, çalışmalar sırasında ambulans, itfaiye ve diğer acil müdahale araçlarının ulaşımının trafik güvenlik ekipleri tarafından sağlanacağı belirtildi.
Yetkililer, bakım çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda tamamlanmasının hedeflendiğini ifade ederek, sürücülerden trafik düzenlemesine hassasiyet göstermelerini istedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Belediye başkanlarının siyaseti!
Tarkan Demir
İbrahim Arslan ezber bozdu
Kerem Akyıl
Herkes sahada sorunlar ortada!
Kaan Özcan
İlk sınav, ilk izlenimler
Ahmet D. Canoruç
Simit meselesi!
Seval Erci
Bırakın çocuklar kod yazsın
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy