Eskişehir'de Milli Maç Dev Ekran İzleme Yerleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Milli Maç Dev Ekran İzleme Yerleri
A
a

Milli maç heyecanı Eskişehir’de meydanlara taşınıyor. Odunpazarı Belediyesi, 2026 FIFA Dünya Kupası’nda Türkiye'nin Avustralya ile oynayacağı karşılaşmayı vatandaşlarla birlikte dev ekranda izlemek için özel bir organizasyon hazırladı.

14 Haziran Pazar günü oynanacak mücadele, Odunpazarı'ndaki Hicri Sezen Meydanı'nda kurulacak dev ekrandan canlı olarak yayınlanacak. Saat 07.00'de başlayacak karşılaşma, tüm futbolseverler tarafından ücretsiz takip edilebilecek.

Sabahın erken saatlerinde başlayacak maç öncesinde alanda çeşitli ikramlar da yapılacak. Belediye tarafından vatandaşlara sıcak çay ve çorba dağıtılacağı açıklanırken, katılımcıların daha rahat bir şekilde maçı izleyebilmeleri için kendi sandalyelerini getirmeleri tavsiye edildi.

Odunpazarı Belediyesi'nin "Çay ve çorba bizden, sandalyeni al gel" çağrısıyla duyurduğu etkinliğin, milli takım coşkusunu binlerce Eskişehirliyi aynı noktada buluşturması bekleniyor.

Belediye ekiplerinin organizasyon için hazırlıklarını sürdürdüğü, meydanın maç saatinden önce vatandaşların kullanımına hazır hale getirileceği belirtildi.

 

Kaynak : Haber Merkezi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi