Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğundaki Odunpazarı Mezarlığı'nda uzun süredir bakım yapılmadığını belirten vatandaşlar, mezarlığın adeta ot bahçesine döndüğünü ifade etti. Yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlar, boylarını aşan otlar nedeniyle mezarlar arasında yürümekte ve kabirleri bulmakta güçlük çektiklerini dile getirdi.
.jpeg)
Vatandaşlar, mezarlık içerisindeki hayrat çeşmelerinin de bakımsız bırakıldığını söyledi. Bazı çeşmelerin musluklarının çalındığını, bazılarının ise arızalı olduğu için kullanılamadığını belirten ziyaretçiler, çeşmelerin büyük bölümünün hizmet veremediğini ifade etti.
.jpeg)
Mezarlığın çeşitli noktalarının otlarla kaplandığını söyleyen vatandaşlar, belediye ekiplerini göreve davet etti.
.jpeg)
Yakınlarını ziyaret etmekte zorlandıklarını belirten Eskişehirliler, mezarlığın düzenli olarak temizlenmesini ve bozulan çeşmelerin onarılmasını isteyerek, "Bu görüntü mezarlığa yakışmıyor" diyerek tepkilerini dile getirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Yeni Parti ile Eskişehir’de değişecek siyasi denklem!
Tarkan Demir
Butlancılar birbirine girdi
Kerem Akyıl
Biz ne yiyoruz?
Kaan Özcan
Öğrenci kentiyiz!
Seval Erci
Gençliğin yakıştığı şehir
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy