Eskişehir’de vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla mesai dışı poliklinik uygulaması sürdürülüyor.
Eylül ayı programı kapsamında Eskişehir Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Sivrihisar Devlet Hastanesi mesai saatleri dışında da hizmet veriyor.
Eskişehir Şehir Hastanesi’nde mesai dışı poliklinik hizmetleri 17.00-19.00 saatleri arasında veriliyor.
Program kapsamında Beyin ve Sinir Cerrahisi, Cerrahi Onkoloji, Cildiye, Çocuk Kardiyoloji, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Gastroenteroloji Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Perinatoloji ve Psikiyatri branşlarında hizmet sunuluyor.
Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde mesai dışı poliklinikler 17.00-20.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Ortopedi ile Psikiyatri branşlarında mesai dışında hasta kabulü yapılıyor.
Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde ise 17.00-19.00 saatleri arasında mesai dışı hizmet veriliyor.
Genel Diş Hekimliği Ana Bina, Genel Diş Hekimliği Tepebaşı Semt Polikliniği ve Pedodonti branşlarında vatandaşlar mesai dışında sağlık hizmeti alabiliyor.
Sivrihisar Devlet Hastanesi’nde de mesai dışı poliklinik uygulaması kapsamında Ortopedi ve Travmatoloji hizmeti sunuluyor.
Buradaki mesai dışı poliklinik hizmetinin de 17.00-19.00 saatleri arasında verildiği bildirildi.
Mesai dışı poliklinik hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar randevularını MHRS internet sitesi, MHRS mobil uygulaması veya 182 MHRS hattı üzerinden oluşturabiliyor.
Uygulamanın amacı, vatandaşların normal mesai saatleri dışında da sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak olarak belirtiliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Güven meselesi!..
Tarkan Demir
"Entok futbolcuları bana versin"
Kerem Akyıl
Halka hizmetten tasarruf olmaz
Kaan Özcan
Akaryakıtta yangın dinmiyor
Ümit Polatbaş
Ahilik anlayışı
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu