yandex

Eskişehir'de kurallar hiçe sayılıyor: Vatandaşlar isyan etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kurallar hiçe sayılıyor: Vatandaşlar isyan etti
A
a

Eskişehir'in en yoğun yaya bölgelerinden Hamamyolu'nda motorlu araç giriş yasağına rağmen ilerleyen motosiklet, vatandaşlar için tehlike oluşturdu. Yayalar, sürücüye yol vermek zorunda kalırken yaşanabilecek olası bir kaza endişe yarattı.

Eskişehir'de motorlu araç girişinin yasak olduğu Hamamyolu'nda ilerleyen bir motosiklet, yoğun yaya trafiğinin bulunduğu alanda tehlikeli görüntülere neden oldu. Yayalaştırılmış bölgeden geçen motosiklet nedeniyle vatandaşlar yol vermek zorunda kaldı.

YOĞUN YAYA TRAFİĞİ ARASINDA İLERLEDİ

Cadde boyunca seyreden motosikletin, alışveriş yapan ve yürüyen vatandaşların arasından geçtiği görüldü. Çocukların, yaşlıların ve ailelerin yoğun olarak kullandığı alanda motorlu aracın ilerlemesi, olası bir çarpışma riskini de beraberinde getirdi.

VATANDAŞLAR ENDİŞELENDİ

Yayalaştırılmış bölgede motorlu araç bulunmasının güvenliği olumsuz etkilediğini belirten vatandaşlar, bu tür ihlallerin önlenmesi için denetimlerin artırılmasını istedi. Hamamyolu gibi yoğun kullanılan alanlarda kurallara uyulmasının yaya güvenliği açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Kaynak : HAKAN TÜRKTAN
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...