Eskişehir'de ana arterleri birbirine bağlayan kavşaklarda yaşanan hatalı park sorunu, trafik akışını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle Sivrihisar Caddesi ile Gazi Yakup Satar Caddesi'nin kesiştiği noktada gelişi güzel bırakılan araçlar, sabah saatlerinde hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşattı.
Araç ve tramvay ulaşımının sağlandığı kavşakta yasak olmasına rağmen park edilen araçlar nedeniyle trafik akışı yavaşladı. Kavşağı kullanmak isteyen sürücüler manevra yapmakta güçlük çekerken, yayalar da karşıdan karşıya geçişlerde sıkıntı yaşadı.
Bölgede faaliyet gösteren esnaf, kavşak çevresine yapılan düzensiz araç parklarının uzun süredir devam ettiğini belirterek sürücülerin trafik kurallarına uyması gerektiğini ifade etti. Vatandaşlar ise kavşaklarda denetimlerin artırılmasını ve hatalı parkların önüne geçilmesini talep etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Şeker fabrikasından ne istiyorsunuz?
Kaan Özcan
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu