Eskişehir’in en yoğun bölgelerinden biri olan Çarşı Camii önünde motosiklet ve elektrikli bisikletlerin kaldırım ile cep alanlarına park edilmesi dikkat çekiyor. Aynı noktada sürekli oluşan görüntü nedeniyle vatandaşlar, yaya geçişlerinde sorun yaşandığını belirterek çözüm çağrısında bulunuyor.
Çarşı Camii çevresinde özellikle günün yoğun saatlerinde çok sayıda motosikletin art arda park edildiği görülüyor. Kaldırım kenarına ve yaya kullanım alanlarına bırakılan araçlar, hem görüntü kirliliğine neden oluyor hem de yayaların hareket alanını daraltıyor.
Bölgeden geçen vatandaşlar, bazı noktalarda motosikletlerin arasından geçmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, bu durumun uzun süredir devam ettiğini dile getirdi.
Motosikletler için daha düzenli park alanları oluşturulmasını isteyen vatandaşlar, yetkililerden bölgede denetimlerin artırılmasını talep etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Festival zamanı
Seval Erci
Seçilme ihtimaline göre sistem!
Tarkan Demir
Kahraman Tatarlar ataları gibi savaşıyor
Kerem Akyıl
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy