Eskişehir'de hayati derbi başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hayati derbi başladı
A
a

Eskişehir derbisinde Eskişehir Demirspor ile Eskişehir Yunusemrespor çok önemli bir maça çıkıyor.  Bölgesel Amatör Lig'de kalma yolunda çok önemli bir maça çıkan iki Eskişehir temsilcisinin de amacı galibiyet. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Stadı’ndaki önemli maçta Eskişehir temsilcileri Demirspor ile Yunusemrespor karşı karşıya geliyor. Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcilerimiz ligde kalmak için çok önemli bir maça çıkarken iki takımın da galibiyetten başka düşüncesi yok. Demirspor ile Yunusemrespor'un bu önemli maçında önemli gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız... 

YASİN SÖĞÜT: BU MAÇ BİZİM İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP

Demirspor Antrenörü Yasin Söğüt, ise hayati bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Bizin için hayati bir karşılaşma. Biliyorsunuz zor bir dönemden geçiyoruz. Bu maçı kazanmak zorundayız. Kazanamazsak işler kötü gidecek. Statüyü biliyorsunuz. Eksiğimiz sadece Kaan var. Takım olarak bu maça hazırız. Herkes bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkında. Kazanıp avantajı elde etmek istiyoruz. Maddi sıkıntılar devam ediyor. Devre arasına kadar bu şekilde devam edeceğiz. Takımdan birçok futbolcu ayrıldı ama biz mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 

TÜM ESKİŞEHİRLİLER MAÇA DAVETLİ

Bölgesel Amatör Lig’de bugün, Demirspor ile Yunusemrespor ekipleri Cumartesi günü Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Derbi öncesi ise Demirspor ve Yunusemrespor başkanları dostluk mesajları verdi. Demirspor Başkanı Mehmet Ali Hünerlier yaptığı açıklamada, Eskişehirlilere güzel bir maç izletmek istiyoruz. Tüm Eskişehirlileri bu maça davet ediyoruz. İnşallah dostluk içinde geçen bir karşılaşma olur” dedi. Yunusemrespor Başkanı Osman Taş ise, Eskişehir’e dostluk çerçevesi içerisinde iyi bir maç izleteceğimize inanıyorum. Demirspor çok önemli bir camia. Onlara da başarı diliyorum. Kazanan ise Eskişehir futbolu olsun” dedi. 

Demirspor - Yunusemrespor Maçında düdük Yeşer’de olacak

ESOGÜ Stadı’nda oynanacak olan Eskişehir Demirspor-Yunusemrespor maçında düdük çalacak hakem geçtiğimiz gün belli olmuştu. Maçı İzmir’den Abdulkerim Yeşer yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri İsmail Çetin ve Refik Erim. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Dilaver Kaplan.

Eskişehir Yunusemrespor öne geçti 

Dakika 38, Hüseyin Eray Harmancı golü attı. Eskişehir Yunusemrespor 1-0 öne geçti.

Eskişehir Demirspor dakika 87'de golü buldu! 

Dakika 87, Eskişehir Demirspor Batuhan Carık sayesinde Yunusemrespor ile mücadelesini 1-1 yaptı. 

Eskişehir derbisi 1-1 bitti!

Eskişehir derbisinde Eskişehir Demirspor ile Eskişehir Yunusemrespor karşılaması 1-1 sona erdi.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi