yandex

Eskişehir'de havalar ısınınca meyve suyu tezgahları hareketlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de havalar ısınınca meyve suyu tezgahları hareketlendi
A
a

Yaz sıcaklarının etkisini artırmasıyla birlikte vatandaşlar serinlemek için katkı maddesi içermeyen taze sıkılmış meyve sularına yöneliyor. Artan talep, meyve suyu tezgâhlarında hareketlilik oluşturuyor.

Eskieşhir'de hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte doğal ve ferahlatıcı içeceklere ilgi arttı. Özellikle taze sıkılmış meyve suları, serinlemek isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği içecekler arasında yer alıyor.

Portakal, nar, elma ve karışık meyve seçenekleriyle hazırlanan doğal sıkma meyve suları, katkı maddesi içermemesi ve anlık olarak hazırlanması nedeniyle tüketicilerin ilgisini çekiyor. Sağlıklı beslenmeye önem veren vatandaşlar, yaz aylarında bu ürünleri hazır içeceklere alternatif olarak değerlendiriyor.

İşletmeciler, sıcak havaların etkisiyle taze sıkılmış meyve sularına olan talebin belirgin şekilde arttığını ifade ediyor. Gün boyunca yoğun ilgi gören meyve suyu tezgâhları, yaz sezonunun en hareketli satış noktaları arasında yer alırken, doğal ürünlere yönelen tüketicilerin ilgisinin önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor.

 

Kaynak : EFE EMRE ÖZBEY
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...