Eskişehir’in yoğun caddeleri arasında yer alan Asarcıklı Caddesi’nde hafta içi sakinliği gözleniyor. Hafta sonlarında alışveriş yapan vatandaşların ve yayaların yoğun olarak kullandığı cadde, hafta içi günlerinde daha dingin bir görüntü sergiliyor. Cadde üzerindeki esnaf günlük çalışmalarını sürdürürken, yaya trafiğinin azalması çevrede daha sakin bir atmosfer oluşturuyor.
Yayalar Daha Rahat Hareket Ediyor
Hafta sonlarında artan insan yoğunluğunun aksine hafta içi caddede oluşan sakinlik, yayaların kaldırımlarda ve cadde boyunca daha rahat hareket etmesine imkan sağlıyor.
Özellikle alışveriş yoğunluğunun azalmasıyla birlikte Asarcıklı Caddesi, hafta içi daha sessiz ve sakin bir görünüm kazanıyor.
Esnaf Çalışmalarını Sürdürüyor
Caddedeki işletmeler hafta içi mesaisine devam ederken, bölgedeki ticari hareketlilik de sürüyor. Hafta sonu kalabalığına kıyasla daha düşük olan yoğunluk, caddenin günlük yaşamını daha sakin bir tempoda sürdürmesini sağlıyor.
Asarcıklı Caddesi’nin hafta sonu ve hafta içindeki farklı görüntüsü, kent merkezindeki yaya hareketliliğinin günlere göre nasıl değiştiğini de ortaya koyuyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Bu kentin kayıkçı kavgalarıyla zaman kaybetmeye tahammülü yok!
Tarkan Demir
Yalaz AK Parti – CHP cephesinin iddialarına yanıt verdi
Kerem Akyıl
Eskişehir’in altındaki gerçek: 1956’dan bugüne ne değişti?
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Geçim zorlaştı…
Seval Erci
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy