Eskişehir'de Odunpazarı Kaymakamı olarak görev yapan Ömer Ulu, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çorum Vali Yardımcılığı görevine atandı.
Odunpazarı'ndaki görev süresi boyunca kamu hizmetlerini katılımcı ve çözüm odaklı bir anlayışla yürüten Ulu, eğitim, sosyal hizmetler, kültür ve sanat, gençlik çalışmaları ile güvenlik alanlarında hayata geçirilen birçok projeye öncülük etti.
Üniversiteler, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve yerel paydaşlar arasında kurduğu güçlü iş birliğiyle dikkat çeken Ulu, ortak akıl ve koordinasyonu esas alan yönetim anlayışıyla ilçede birçok çalışmanın hayata geçirilmesine katkı sağladı.
Özellikle çocukların ve gençlerin akademik, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini destekleyen projelere önem veren Ulu, dezavantajlı bireylere yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına da destek verdi.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çorum Vali Yardımcılığı görevine atanan Ömer Ulu'nun önümüzdeki günlerde yeni görev yerine başlaması bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’in “üniversite şehri” unvanı tehlikede!
Tarkan Demir
Süllü’ye tepki ölçüyü aştı
Kerem Akyıl
CHP'nin oyu yüzde 35!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Emekliler ne yapsın?
Seval Erci
Ruhun emekliliği olmaz
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy