Eskişehir'de kağıt ve karton atıklarının ayrı toplanması amacıyla kurulan geri dönüşüm kafesleri farklı noktalarda hizmet vermeyi sürdürüyor. Son olarak Hamamyolu bölgesinde bulunan geri dönüşüm ünitesinin vatandaşlar tarafından aktif olarak kullanıldığı görüldü.
Sadece kağıt ve karton ambalaj atıkları için hazırlanan geri dönüşüm kafesinde karton kutular ile çeşitli ambalaj atıklarının biriktiği dikkat çekti. Ünitenin üzerinde yer alan "Sadece kağıt ve karton atıkları içindir" uyarısıyla atıkların doğru şekilde ayrıştırılması hedefleniyor.
Yetkililer, geri dönüştürülebilir atıkların evsel çöplerle birlikte atılmaması gerektiğini hatırlatırken, geri dönüşüm uygulamalarının yaygınlaşmasının doğal kaynakların korunmasına ve atıkların yeniden ekonomiye kazandırılmasına katkı sunduğunu belirtiyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
CHP’den gitmek mi zor kalmak mı?
Tarkan Demir
Kadın kolları da yeni partiye geçiyor
Kerem Akyıl
Eskişehir’de neler oluyor?
Kaan Özcan
Öğrenci kentiyiz!
Seval Erci
Gençliğin yakıştığı şehir
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy