Eskişehir’in Mihalıççık ilçesinde 2 Ağustos Pazar günü düzenlenecek 46. Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali öncesinde ulaşım planı belli oldu. Mihalıççık Belediyesi, festivale katılacak vatandaşlar için Eskişehir merkez, Mihalıççık ilçe merkezi ve Yunusemre Mahallesi’nden ücretsiz servis hizmeti sağlayacak.
Festival alanına ulaşım sağlamak isteyen vatandaşlar için Eskişehir merkezden kalkacak servis, saat 08.30’da Atatürk Lisesi önünden hareket edecek. Dönüş servisi ise saat 17.30’da Kalburcu Orman Parkı’ndan kalkacak.
Mihalıççık ilçe merkezinde gerçekleştirilecek ring seferleri ise 08.30 ile 10.30 saatleri arasında Belediye Hizmet Binası önünden yapılacak. Festival dönüşleri 17.00-18.00 saatleri arasında festival alanından gerçekleştirilecek.
Yunusemre Mahallesi’nden festivale katılacak vatandaşlar için servis aracı 08.30’da Yunusemre İstasyon Camii önünden hareket edecek. Dönüş saati ise 17.00 olarak belirlendi.
Mihalıççık Belediyesi, ilçe merkezine bağlı mahallelerden festivale katılmak isteyen vatandaşların ulaşım konusunda mahalle muhtarlarıyla iletişime geçebileceğini duyurdu.
Daha önce temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanan 46. Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali, Mihalıççık’ta yaşanan olayda Uzman Jandarma Sekizinci Kademeli Çavuş Mehmet Demirbaş’ın şehit olması nedeniyle ertelenmişti.
Yeni takvime göre festival, 2 Ağustos 2026 Pazar günü Kalburcu Orman Parkı’nda gerçekleştirilecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sanayici burnundan soluyor
Kerem Akyıl
Halka güveni sağla iktidar ol!
Kaan Özcan
Nostaljiye ilgiliyiz!
Seval Erci
Nereye yetişiyoruz?
Ümit Polatbaş
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy