Eskişehir'de direksiyon hakimiyetini kaybetti, otomobil takla attı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de direksiyon hakimiyetini kaybetti, otomobil takla attı
A
a

Eskişehir-Ankara çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil takla atarak orta refüjde ters döndü. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Eskişehir'de çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil takla atarak orta refüjde ters döndü. Kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza, Eskişehir-Ankara çevre yolu Gündoğdu Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Savrulan araç, yolun orta refüjüne ters dönerek durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza nedeniyle çevre yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, ters dönen otomobilin çekici yardımıyla kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Kazanın nedenine ilişkin inceleme sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...