Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bir çiğ köfte dükkânında çalışan ile kadın müşteri arasında çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Olayda sinir krizi geçiren kadın hastaneye kaldırılırken, iş yeri çalışanı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olay, Şirintepe Mahallesi Yaylapınar Sokak'ta bulunan bir çiğ köfte dükkânında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yerinde çiğ köfte ustası olarak çalışan erkek ile müşteri olarak gelen kadın arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Kısa sürede büyüyen tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine kadın sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İş yeri çalışanı ise gerekli adli ve idari işlemler kapsamında ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kırk katır mı kırk satır mı?
Tarkan Demir
Özel işareti verdi başkanlar bekliyor!
Kaan Özcan
Bırakın çocuklar kod yazsın
Ümit Polatbaş
YENİ Parti Erdoğan aleyhtarlığıyla ne kadar oy alır?
Kerem Akyıl
Nostaljiye ilgiliyiz!
Seval Erci
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy