Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yunus Emre’nin sevgi, hoşgörü ve kardeşlik anlayışını edebiyatın birleştirici gücüyle geleceğe taşımak amacıyla yeni bir şenlik düzenliyor.
Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Edebiyat Şenliği, 1-4 Ekim tarihleri arasında edebiyatseverleri Eskişehir’de buluşturacak.
Bu yılki etkinliğin ana teması “Neşe” olarak belirlendi.
Şenlik boyunca yazarlar, şairler ve sanatçılar Eskişehir’de bir araya gelirken, edebiyatseverlere farklı disiplinleri kapsayan bir program sunulacak.
Dört günlük programda şiir, roman, tiyatro, müzik, söyleşi ve atölyeler gibi farklı etkinlikler yer alacak.
Edebiyatın farklı alanlarını bir araya getirecek organizasyonda katılımcıların hem sanatçılarla buluşması hem de çeşitli etkinliklere dahil olması hedefleniyor.
Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Edebiyat Şenliği ile farklı kentlerden yazar, şair ve sanatçıların Eskişehir’de bir araya gelmesi planlanıyor.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, edebiyatseverleri 1-4 Ekim 2026 tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklere davet etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Ahmet Ataç’ın başarı reçetesi!
Tarkan Demir
Cumhuriyet’in Çocukları
Kaan Özcan
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu