Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali için hazırlıklar devam ediyor. Organizasyonun bu yılki ana sponsoru, üçüncü kez ETİ Lifalif oldu.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlik, 15-16 Ağustos tarihlerinde spor tutkunlarını bir araya getirecek.
“2026 Eskişehir Yılı” etkinlikleri kapsamında düzenlenecek organizasyonda katılımcılar, Porsuk Çayı’nın eşsiz atmosferi eşliğinde ve kentin tarihi noktaları arasında unutulmaz bir koşu deneyimi yaşayacak.
Her yaştan sporsevere hitap eden organizasyonda bu yıl da farklı yarış kategorileri yer alacak. Program kapsamında;
gerçekleştirilecek.
Profesyonel sporcuların yanı sıra aileler, çocuklar, amatör koşucular ve kurumların da katılım sağlayacağı etkinlik, spor ve dayanışmayı bir araya getirecek.
Organizasyon kapsamında heyecan, 15 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek Spor Festivali ve Çocuk Koşusu ile başlayacak. Büyük yarış ise 16 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek 21K Yarı Maraton ve 10K Koşusu ile devam edecek.
ETİ Lifalif Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu’na katılmak isteyen sporcular, kayıt işlemlerini kosu.taf.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Şeker fabrikasından ne istiyorsunuz?
Kaan Özcan
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu