Eskişehir'de baz istasyonu krizi büyüyor: Kampanya başlatıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de baz istasyonu krizi büyüyor: Kampanya başlatıldı
A
a

Eskişehir'de Büyükdere Mahallesi’nde bulunan Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı binasının çatısına kurulan baz istasyonunun kaldırılması için mahalle sakinleri tarafından imza kampanyası başlatıldı

Eskişehir'de Büyükdere Mahallesi’nde bulunan Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı binasının çatısına kurulan baz istasyonu, mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı. Aynı binada aile sağlığı merkezi ve eczane de bulunması nedeniyle, baz istasyonunun sağlık açısından risk oluşturduğunu savunan vatandaşlar, cemevinin önünde toplanarak eylem yaptı. Baz istasyonunun kaldırılmasını isteyen mahalle sakinleri, 10 bin imzaya ulaşmayı hedefledikleri bir kampanya başlattıklarını duyurdu.

TİCARETHANE DEĞİL İBADETHANE

Büyükdere’de oturan bir mahalle sakini, cemevinin insanların sosyalleşmesi dini ibadetlerini gerçekleştirmeleri için yapılmış bir yer olduğunu ifade ederek, “Şu anda burası bir ticarethaneye dönmüş vaziyette. Sayın Vakıf başkanının ve yönetim kurulunda olan sayın Muharrem Şenel’in açıklamalarını duyduk. Açıklamalarda çevrede yaşayan insanların telefonlarının çekmemesi nedeniyle bir baz istasyonu yapılmış. Bir cemevinin ya da derneğin vizyonu ve misyonu bu mu? Çekmeyen telefonlar sizin derdiniz midir? Bununla ilgili size kaç tane dilekçe geldi? Muharrem Şenel’e soruyorum; eğer kendisi bir doktorsa burada 10, 12 tane doktor var, onların lisanslarından bir şüpheniz mi var? Baz istasyonu istememekte haksızlar mı?” diye konuştu.

 
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon
Saçmalık 29 Temmuz 2025 15:37

Ne saçma eylem bu ya

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi