Eskişehir'de 2024 yılında bir çay bahçesinde gerçekleştirdiği bıçaklı saldırıyla 5 kişinin yaralanmasına neden olan ve hakkında 74 yıl 17 ay hapis cezası verilen Arda Küçükyetim, bulunduğu cezaevinde canına kıydı.

Arda Küçükyetim, 12 Ağustos 2024 tarihinde Tepebaşı ilçesi Uluönder Mahallesi'ndeki Şehit Rüstem Demirbaş Parkı içerisinde bulunan çay bahçesinde 5 kişiyi bıçaklayarak yaralamıştı. Olay sırasında yüzünü maske ile gizleyen saldırganın kullandığı ekipmanlarda aşırılık yanlısı semboller bulunduğu kamuoyuna yansımış, saldırı anlarını cep telefonuyla canlı yayınladığı belirlenmişti.
Yargılama sonucunda Küçükyetim hakkında toplam 74 yıl 17 ay hapis cezası verilmişti.
Edinilen bilgilere göre Arda Küçükyetim, bulunduğu ceza infaz kurumunda yaşamını yitirdi. Cenazesi otopsi işlemleri için Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yetkililer olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Güvenin eseri
Tarkan Demir
Talat Yalaz pes etmiyor!
Kaan Özcan
CHP İl Başkanı bulamıyor
Kerem Akyıl
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Emekliler ne yapsın?
Seval Erci
Ruhun emekliliği olmaz
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy