Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatılan Kartopu Caddesi'nde çalışmalar tamamlandı. Yaklaşık 11 gündür kapalı olan cadde, 17 Temmuz Cuma günü yeniden araç trafiğine açılacak.
Büyükşehir Belediyesi, 6 Temmuz'da yaptığı duyuruda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Kartopu Caddesi'nin 17 Temmuz'a kadar araç trafiğine kapalı olacağını açıklamıştı. Bu süreçte sürücülerden alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaret ile işaretçilerine uymaları istenmişti.
Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda tamamlanmasıyla birlikte Kartopu Caddesi, 17 Temmuz Cuma günü yeniden araç trafiğine açılarak ulaşım normale dönecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Şeker fabrikasından ne istiyorsunuz?
Kaan Özcan
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu