Yangın, Yenibağlar Mahallesi Bağımsız Sokak üzerinde yer alan 10 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dev binanın bodrum katından bir anda dumanların yükseldiğini fark eden bina sakinleri ve çevre koruma altındaki mahalleli büyük bir korku yaşadı. Binanın çok katlı olması nedeniyle facianın eşiğinden dönülmesinden endişe eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.
İhbarın ardından olay yerine kısa sürede çok sayıda emniyet gücü ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliğinin alınmasının ardından dumanların yükseldiği bodrum katına giren itfaiye erleri, yangının asansör devrelerinden kaynaklandığını tespit etti.
Asansör sistemindeki elektrik akımından dolayı çıkan küçük çaplı yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında ve profesyonel müdahalesiyle üst katlara sıçramadan kontrol altına alınarak kısa sürede söndürüldü. Şans eseri yaralanan ya da dumandan etkilenenin olmadığı olayda, binada maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ve polis ekipleri, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu