Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde ulaşım, trafik ve kent düzenine ilişkin önemli bir duyuru yayımladı.
Belediyeden yapılan açıklamada, adayların sınav merkezlerine güvenli ve zamanında ulaşabilmeleri için gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Bu kapsamda, Siyah 6 numaralı hat hariç tüm belediye otobüsleri ve tramvayların sınav süresince hafta içi çalışma programına göre hizmet vereceği ifade edildi.
Sınav merkezleri çevresinde trafik akışını rahatlatmaya yönelik düzenlemelerin yapılacağı belirtilirken, vatandaşlardan da sınav saatlerinde sessizliğe özen göstermeleri istendi.
Açıklamada sınav saatleri şu şekilde paylaşıldı:
Öte yandan, Eskişehir Sucular Odası kararı doğrultusunda 20-21 Haziran tarihlerinde 09.00-13.00 saatleri arasında sokakta Kalabak su satışı yapılmayacağı bildirildi.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tüm adaylara başarı dilerken vatandaşlara da gösterecekleri duyarlılık için teşekkür etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’in sağlık arazilerinin satışını kaldıracak yazı Cumhurb…
Tarkan Demir
YENİ Parti Erdoğan aleyhtarlığıyla ne kadar oy alır?
Kerem Akyıl
Yeni Parti Eskişehir’de iddialı
Kaan Özcan
Nostaljiye ilgiliyiz!
Seval Erci
Nereye yetişiyoruz?
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy