Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilini spor ve doğayla iç içe geçirmek isteyen çocuklar için kano eğitimlerini başlatıyor. 10-15 yaş grubuna yönelik gerçekleştirilecek eğitimlerde katılımcılar, kanonun temel tekniklerini öğrenme fırsatı bulacak.
Kano eğitimlerine katılmak isteyenler için kayıtlar 20-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Başvurular, her gün 09.00-17.30 saatleri arasında Coşkun Halıcı Su Sporları Merkezi'nde alınacak.
Doğayla iç içe gerçekleştirilecek eğitimlerde çocukların hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlanması hem de yaz tatilini aktif ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri hedefleniyor. Konuya ilişkin detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0222 335 08 00 / 13 numaralı telefondan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ulaşabilecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
CHP’den gitmek mi zor kalmak mı?
Tarkan Demir
Kadın kolları da yeni partiye geçiyor
Kerem Akyıl
Eskişehir’de neler oluyor?
Kaan Özcan
Öğrenci kentiyiz!
Seval Erci
Gençliğin yakıştığı şehir
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy