Eskişehir-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.
Kaza, Sivrihisar ilçesi Yeniköy mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ali G. yönetimindeki 46 ALS 749 plakalı otomobil, Eskişehir istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen Fatih A. idaresindeki 06 FRE 823 plakalı otomobil ile çarpıştı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, sürücüler Ali G. ve Fatih A. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Mevlüt S. ve Hasan A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada araçlarda bulunan 2 kişinin ise ağır yaralandığı öğrenildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından morga götürülürken, jandarma ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Hem “Haklısın” diyorlar hem tahliye ediyorlar
Kerem Akyıl
Yasaklar Bahçesi!
Kaan Özcan
TOKİ işi ticarete çevirdi!
Tarkan Demir
Tepebaşı’nda güvenli yaşam alanı
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu