yandex

ESKİ duyurdu: Eskişehir'in bu mahallelerinde su kesintisi yaşanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESKİ duyurdu: Eskişehir'in bu mahallelerinde su kesintisi yaşanacak
A
a

ESKİ, Odunpazarı’nda gerçekleştirilecek altyapı çalışması nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabileceğini duyurdu. Çalışmanın 1 Ekim Perşembe günü saat 09.00’da başlayacağı belirtildi.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde gerçekleştirilecek altyapı çalışması nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabileceği bildirildi.

Çalışma 1 Ekim’de başlayacak

Kent altyapısının güçlendirilmesi amacıyla Emek Mahallesi’ndeki içme ve kullanma suyu isale hattında deplase çalışması yapılacak. Hat güzergâhının değiştirilmesini kapsayan çalışma, 1 Ekim 2026 Perşembe günü saat 09.00 itibarıyla başlayacak.

5 mahallede su kesintisi yaşanabilir

Çalışma nedeniyle Alanönü, Huzur, Emek ve Erenköy mahallelerinin tamamı ile 71 Evler Mahallesi’nin bir kısmında, zorunlu müdahale ve yapım süresi boyunca basınç düşüklüğü ve su kesintisi yaşanabileceği belirtildi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgede su akışının kademeli olarak yeniden sağlanacağı bildirildi. Yetkililer, vatandaşların çalışma süresince gerekli tedbirleri almalarını istedi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...