Eskişehirspor Kulübü, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ETİ iş birliğiyle düzenlenen “ETİ Sarı Bisiklet Maç Günü” etkinliğine verdiği destekten dolayı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kulüp Başkanı Ulaş Entok, etkinliğin Avrupa Komisyonu himayesinde, ICLEI, Eurocities ve POLIS ağları tarafından yürütülen European Mobility Week Mobility Action Award değerlendirmesinde Avrupa genelinde seçilen üç finalistten biri olduğunu vurguladı. Ödülün sahibi 17 Mart’ta Brüksel’de açıklanacak.
Entok, “Türkiye’den finale kalan ilk şehirlerden biri olarak Eskişehir’i Avrupa’da temsil etmek büyük bir gurur ve prestijdir. Bu başarı, paydaşlarımızın vizyonu ve iş birliği sayesinde mümkün oldu” dedi.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ise, “Eskişehirspor ile sporun birleştirici gücüyle Avrupa’da şehrimizi temsil eden projelerde paydaş olmak mutluluk ve gurur verici. Yeni projelerde birlikte yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Nazik mektupları ve kıymetli sözleri için Eskişehirspor Kulübümüze teşekkür ediyorum.
— Ayşe Ünlüce (@ayseunluce) February 13, 2026
Şehrimizin ortak değerlerinden biri olan Eskişehirspor ile aynı hedef doğrultusunda yürümek, sporun birleştirici gücüyle Eskişehir’i Avrupa’da temsil eden bir projede paydaş olmak bizler için… pic.twitter.com/jSiGKUZ06n
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
