Galatasaray’daki yükselişi genç yaşta başladı
19 Mart 1974’te İstanbul’da dünyaya gelen Burak Elmas, spor yöneticiliğine oldukça erken yaşta adım attı. 1997 yılında henüz 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımında sorumluluk üstlenerek kulüp içindeki ilk görevine başladı. Sonraki yıllarda Faruk Süren ve Özhan Canaydın dönemlerinde yönetim kurulu üyeliği ve futbol şube sorumluluğu görevlerinde bulundu.
Galatasaray’ın 38. başkanı oldu
19 Haziran 2021’de gerçekleştirilen seçimde 1541 oy alarak Galatasaray Spor Kulübü’nün 38. başkanı seçilen Elmas, kulüp tarihinin en genç başkanlarından biri olarak kayıtlara geçti. Başkanlık dönemi boyunca kulüp yönetimi ve sportif kararlarla sık sık gündeme geldi.
Eğitim ve iş dünyasındaki kariyeri
Avusturya Lisesi mezunu olan Elmas, ABD’de University of Denver bünyesinde finans ve pazarlama eğitimi aldı. İş hayatında ise Yıldız Holding başta olmak üzere birçok büyük şirkette üst düzey yöneticilik yaptı. Sezginler Holding ve Godiva Investment gibi yapılarda CEO ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.
İş insanı Sezgin Elmas’ın oğlu olan Burak Elmas’ın kökeni Giresun’a dayanıyor. Özel hayatında ise Yelda Süren ile yaptığı evlilik uzun yıllar gündemde kaldı. Çiftin 25 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak sonlandırdığı iddiaları da bir dönem basına yansımıştı.
Gelişmeler oldukça dosyayla ilgili yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Binlerce genç buluşacak!
Seval Erci
Eskişehir’deki imar ve inşaatın önündeki kritik engel kalktı!
Tarkan Demir
MHP’de atamalar tamamlandı
Kerem Akyıl
Eskişehir’e İYİ geldiler!
Kaan Özcan
Cezalar ağırlaşınca ihlaller azaldı
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
