Bşeü İkaf’23 İç Anadolu Kariyer Fuarı’Na Katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bşeü İkaf’23 İç Anadolu Kariyer Fuarı’Na Katıldı
A
a

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (Bşeü) Anadolu Üniversitesinin Ev Sahipliği Yaptığı İç Anadolu Kariyer Fuarı (İkaf’23) İç Anadolu Kariyer Fuarı’Na Katıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Anadolu üniversitesinin ev sahipliği yaptığı İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) İç Anadolu Kariyer Fuarı’na katıldı.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda ve 20 paydaş üniversitenin katılımıyla düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarında uzman kişilerin katılımıyla söyleşiler, mülakat simülasyonları ve kültür sanat etkinlikleri düzenlendi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde iki gün sürecek olan İKAF’23, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımıyla açıldı. Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirilen açılışa, BŞEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Cenk Karakurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Kariyer Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan Ceylan ve Öğr. Gör. Birkan Güneş ile öğrenciler katıldı.
Öğrencilerin iş ve staj imkanları konusunda bilgi aldığı, sektöründe lider firmaların sorumluları ile görüşme imkanı bulduğu, mülakat simülasyonlarına katıldığı fuarda workshop görüşmeleri de sağlandı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi