Bolu'da 29 Ekim 2024 Vefat İlanları
Bolu’da bugün, çeşitli köylerden dört kişi hayatını kaybetti. Vefat edenlerin cenazeleri, yakınları tarafından gerçekleştirilecek törenlerle defnedilecek.
Mustafa Demir, Seben İlçesi Kabak Köyü halkından olup, Nurcan Demir ve merhum Nevzat Demir’in babasıydı. Cenazesi, bugün öğle ve cenaze namazından sonra Seben Kabak Köyü mezarlığına defnedilecektir.
Hatice Gökhan, Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar Köyü Mursallar Mahallesi halkından, merhum Şaban Gökhan’ın eşi ve Emin, Hacer Hanife ile Cemali Gökhan’ın annesidir. Cenazesi, bugün öğle ve cenaze namazından sonra Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Mursallar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Cenaze törenine katılmak isteyenler için saat 10:30’da Öğretmenevi önünden araç kaldırılacaktır.
Fatma Aytar, Çaygökpınar Köyü halkından olup, Durmuş Aytar’ın annesi ve Özkan, Cihan ile İbrahim Aytar’ın babaannesidir. Cenazesi, bugün öğle ve cenaze namazından sonra Çaygökpınar Köyü mezarlığına defnedilecektir.
Son olarak, Mutlu Kayahan, Gölyüzü Mahallesi halkından, Emine Kayahan’ın eşi, Olcay ve Fulya Kayahan’ın babasıdır. Cenazesi, bugün Hacı Nakkaş Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Aşağısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.
Bolu'daki bu kayıplar, aileleri ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılanmıştır. Başsağlığı dileyenler için cenaze törenleri halka açıktır.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Okul arazileri de mi satışa çıkartılacak?
Kerem Akyıl
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy