25 Ekim 2024 tarihinde Bolu'da vefat eden vatandaşlar hakkında ilanlar yayımlandı.
Cemal Türker, Mesciler Köyü Emen Mahallesi halkından, Nazire Türker’in eşi ve Kadir ile İbrahim Türker’in babası olarak hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Mesciler Emen Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.
Recai Çetinkaya, Musluklar Köyü Fındıcak Mahallesi halkından, Heyecan Çetinkaya’nın eşi, Cezmi ve Hamide Çetinkaya’nın babası olarak vefat etti. Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Musluklar Köyü Fındıcak Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.
Zeynep Dikmen, Aşağısoku Mahallesi halkından, Duygu Beceren ve Demet Sebenli’nin annesi, Suat Beceren ile Sedat Sebenli’nin kayınvalidesi olarak hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mezarlığına defnedilecektir.
Nezaket Candan, bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Düzce Gölyaka İlçesi Yeşilova Köyü Mezarlığına defnedilecektir.
Mustafa Ok, bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Düzce Yığılca Merkez Mezarlığına defnedilecektir.
Neşe Sarıköse, bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Adana’da defnedilecektir.
Satı Hanım Erten, Kıbrısçık İlçesi Deveören Köyü halkından, merhum Süleyman Erten’in eşi, Selçuk Erten ve merhume Selma Erten’in annesi olarak vefat etti. Cenazesi bugün Dağkent Toki Ensar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Karaköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Okul arazileri de mi satışa çıkartılacak?
Kerem Akyıl
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy