Bilecik’Te Kızılay Ramazan Ayı Boyunca İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te Kızılay Ramazan Ayı Boyunca İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Oldu
A
a

Kızılay Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun, Ramazan Ayı Boyunca Bilecik’Teki İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olduklarını Söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kızılay Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun, Ramazan ayı boyunca Bilecik’teki ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını söyledi.
Sevcan Uzun yaptığı açıklamada, "Ramazan ayının ilk gününden itibaren çalışmalarına hafta sonu dahil ara vermeden devam eden Kızılay Bilecik şubesi 711 kişiye 2 bin 133 kıyafet, 174 kişiye bin TL zekat, 182 aileye gıda kolisi, 145 aileye 290 adet konserve yardımı yaptı. 6 Şubat’tan bu yana ise depremzedelere toplamda; 3 bin 362 kişiye 15 bin 732 parça kıyafet, 634 adet gıda kolisi, 378 hijyen malzemesi, 354 bebek bezi dağıtıldı. 12 ay boyunca hiç durmadan yardım faaliyetlerine devam ettiğini, insan onuruna yakışır bir şekilde hareket edildiğini, bundan sonraki süreçte de çalışmalarının devam edeceğini bildirmiştir. Kızılay’ımıza nakdi ve ayni olarak bağış yapan, her zaman yanımızda olan tüm bağışçılarınıza sonsuz teşekkür eder, bu vesileyle tüm Bilecik halkına iyi bayramlar dileriz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi