Bilecik’Te Düzenlenen ’Korkma! İyi Bir Annesin’ Adlı Söyleşiye Büyük İlgi Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te Düzenlenen ’Korkma! İyi Bir Annesin’ Adlı Söyleşiye Büyük İlgi Oldu
A
a

’Korkma! İyi Bir Annesin’

Sütiş Eskişehir
Bilecik Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Korkma İyi Bir Annesin’ adlı söyleşiye büyük ilgi oldu.
14 Mayıs Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşide; Akademisyen Anne Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Bileciklilerle bir araya geldi. Katılımcıların büyük bir beğeni ile takip ettiği söyleşiye, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da katılarak, söyleşi sonunda konuşmacı Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’a çiçekle birlikte Bilecik Belediyesi tarafından orta refüjlerde ekilen lavanta çiçeklerinden üretilen ürünler hediye etti.
Düzenlenen söyleşinin çok verimli geçtiğini kaydeden Başkan V. Subaşı, "Öncelikle anneler günü öncesinde düzenlediğimiz bu anlamlı söyleşiye katılan Saniye Bencik Kangal’a çok teşekkür ediyorum. Tüm annelerimizin de 14 Mayıs Anneler Günü’nü şimdiden kutluyorum. Çok verimli ve keyifli bir söyleşi oldu’’ ifadelerini kullandı. Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal ise Bileciklilerle buluştuğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti. Söyleşi; Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ın konuşma sonrasında vatandaşlara kitaplarını imzalayarak, fotoğraf çektirmesiyle son buldu.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi