Okul Sporları kapsamında düzenlenen Triatlon Türkiye Şampiyonası, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Gençler A kategorisinde yarışan Beyza Bilun Bilgiç, sergilediği üstün performansla rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonluğunu elde etti.
Yüzme, bisiklet ve koşu etaplarından oluşan triatlonun zorlu parkurunda hem dayanıklılığı hem de temposuyla dikkat çeken genç sporcu, finiş çizgisini ilk sırada geçerek altın madalyanın sahibi oldu. Baştan sona kontrollü ve güçlü bir yarış çıkaran Bilgiç, kürsünün zirvesine çıkarak önemli bir başarıya imza attı.
Beyza Bilun Bilgiç’in elde ettiği şampiyonluk, ailesi ve antrenörleri başta olmak üzere spor camiasında büyük bir gururla karşılandı. Genç sporcunun disiplinli çalışmasının ve azminin karşılığını aldığı vurgulanırken, bu başarının gelecekteki uluslararası başarıların da habercisi olduğu ifade edildi.
Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği birincilik, Beyza Bilun Bilgiç’e uluslararası yarışların kapısını açtı. Başarılı triatlet, önümüzdeki dönemde düzenlenecek Balkan Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayla Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Adaletin sütunları kesilmiş
Kerem Akyıl
Çakırözer’den Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci’ye katıl çağrıs…
Tarkan Demir
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy