Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Muharrem ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kerbela’nın insanlık tarihinde bıraktığı derin izlere dikkat çekerek birlik, beraberlik ve dayanışma çağrısında bulundu.
Muharrem ayının adalet, vicdan ve insanlık değerlerini yeniden hatırlatan özel bir dönem olduğunu belirten Başkan Kurt, bu ayın toplumsal barış ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini temenni etti.
Mesajında farklılıklarla birlikte huzur içinde yaşamanın önemine vurgu yapan Kurt, “Barışın, kardeşliğin, dayanışmanın ve hoşgörünün güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Farklılıklarımızla birlikte, huzur içinde bir arada yaşadığımız bir toplum olma sorumluluğunu hep birlikte taşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Muharrem orucu tutan vatandaşlara da seslenen Başkan Kurt, tüm canların oruçlarının kabul olmasını dileyerek hemşehrilerine sevgi ve saygılarını iletti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’in sağlık arazilerinin satışını kaldıracak yazı Cumhurb…
Tarkan Demir
YENİ Parti Erdoğan aleyhtarlığıyla ne kadar oy alır?
Kerem Akyıl
Yeni Parti Eskişehir’de iddialı
Kaan Özcan
Nostaljiye ilgiliyiz!
Seval Erci
Nereye yetişiyoruz?
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy