Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ataç, mesajında babaların aile yapısı ve toplum içindeki önemine dikkat çekerek tüm babaların gününü kutladı.
Başkan Ataç, babalığın yalnızca bir çocuğun elinden tutmak olmadığını, aynı zamanda sevgiyle yol göstermek ve güven vermek anlamına geldiğini belirtti. Babaların fedakârlıklarıyla ailelerin en güçlü dayanaklarından biri olduğunu vurgulayan Ataç, çocukların geleceği için karşılık beklemeden çalışan tüm babaların toplum için önemli bir örnek teşkil ettiğini ifade etti.
Mesajında şehit babalarını da unutmayan Ataç, vatan uğruna evlatlarını kaybeden babalara rahmet dilerken, hayatta olmayan babaları ise saygı ve özlemle andı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Süllü köprüleri attı
Kerem Akyıl
Eskişehirliler uçmak istiyor!
Kaan Özcan
Önce “ocu bucu” değildi şimdi Kılıçdaroğlu’cu
Tarkan Demir
Böyle sezona başlanmaz
Ahmet D. Canoruç
Ahşabın sesine dikkat!
Seval Erci
Gençler neden yapay zekaya dert anlatıyor?
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy