Barış Memiş'ten taraftarı rahatlatan mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Barış Memiş'ten taraftarı rahatlatan mesaj
A
a

Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Barış Memiş, sosyal medya hesabından yaptığı gizemli paylaşımla taraftarları heyecanlandırdı. Antalya kampının son gününde sol bek Hayrettin Cengiz ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Barış, "Özleşicez" notuyla taraftarlarına duygusal bir veda mı yapıyor, yoksa yeni bir başlangıca mı işaret ediyor sorularını beraberinde getirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Barış Memiş Antalya kampının son günü instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Sol bek Hayrettin Cengiz ile olan fotoğrafı paylaşıp 'Özleşicez' notunu ekleyen Barış, ‘Acaba ayrılacak mı?' sorusunu akıllara getirdi. Şampiyonluk mücadelesinin verildiği kritik süreçte takımın önemli isimlerinden biri olan deneyimli hücum oyuncusu daha sonra, “Yolun sonu şampiyonluk. Kupayı tüm taraftarlarımıza, şehrimize getirmek için elimizden ne gelirse yapacağız” paylaşımını yaptı.
Kaynak : Spor Servisi
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Mücahit 27 Ocak 2024 21:18

Barış giderse şampiyonluk hayal olur . Zaten her gelen teknik direktör takımın yıldızını kesip egemenlik kurmaya çalışır. Giderse çok kötü olur bunuda hepberaber görürüz Allah muhafaza

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi