Eskişehir Valiliği'nde Vali Erdinç Yılmaz tarafından karşılanan Bakan Göktaş, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Göktaş, Vali Yılmaz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Valilik ziyaretine Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ile AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve parti teşkilatı da katıldı.
Valilik programının ardından AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'na geçen Bakan Göktaş, İl Başkanı Gürhan Albayrak, Kadın Kolları Başkanı Feriha Ertorun, Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birsen ve partililer tarafından karşılandı.
İl Başkanlığı ziyaretinde anı defterini imzalayan Bakan Göktaş, teşkilat üyeleriyle bir süre görüştü. Program, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Şeker fabrikasından ne istiyorsunuz?
Kaan Özcan
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu