AK Parti Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları, çevre bilincini artırmak ve "Sıfır Atık" anlayışına dikkat çekmek amacıyla Kanlıkavak Parkı'nda çevre temizliği etkinliği düzenledi. Etkinliğe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Tağayer ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Gençler, parkta bulunan plastik, cam, kâğıt ve diğer atıkları toplayarak çevrenin daha temiz hale gelmesine katkı sağladı. Çalışma kapsamında geri dönüşümün önemi vurgulanırken, vatandaşların çevre konusunda daha duyarlı olması çağrısında bulunuldu.
Etkinlik sonrası açıklama yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Tağayer, çevreyi korumaya yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Tağayer, "Bugün genç kardeşlerimizle birlikte Kanlıkavak Parkı'nda çevre temizleme etkinliği gerçekleştirdik. Hem çevreyi temizledik hem de vatandaşlarımızla sohbet ettik. Doğayı koruyan ve sosyal fayda üreten projelerimizle hem çevreye hem de topluma değer katma çabamızı sürdüreceğiz." dedi.
Çevre temizliği çalışmalarını belirli aralıklarla sürdüreceklerini ifade eden Tağayer, AK Parti Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları olarak her hafta farklı bir parkta temizlik etkinliği düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.
"Temiz çevre, temiz insan" anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Tağayer, çevrenin korunmasının yalnızca kurumların değil tüm vatandaşların ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. Etkinlik, çevre temizliğinin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Yeni partinin Eskişehir binası kiralandı
Tarkan Demir
CHP İl Başkanı bulamıyor
Kerem Akyıl
Siyasi partilerde erken seçim havası!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Emekliler ne yapsın?
Seval Erci
Ruhun emekliliği olmaz
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy