AÜ Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki rektörlük binasının altındaki kitap satışı bürosunun açılışına, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı katıldı.
Gündoğan, buradaki konuşmasında, Açıköğretim Kitap Satış Bürosu'nun estetik bir tasarımla yapıldığını kaydetti. Açıköğretim kitaplarının nereden temin edileceği konusunda çok soru aldıklarını ifade eden Prof. Dr. Gündoğan, şunları bildirdi:
"Online satış işlemi zaten gerçekleştiriliyordu ama öğrenciler bu kitapları doğrudan eline alıp inceleme fırsatı bulamıyordu. Burası, aslında insanlara bu fırsatı da tanımış olacak. İsteyen, kitapları istedikleri gibi inceleme şansı sunacak. Bundan dolayı 'Açıköğretim Kitabevi' de diyebiliriz aslında. Bu anlamda açıköğretim kitaplarının online satışının yanında doğrudan satışını da gerçekleştireceğimiz bir merkezimiz olacak. Tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada çalışacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum."
Açıköğretim Fakültesi Kitap Sistemi'nden Sorumlu Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Akyıldız ise büroda 20 farklı kategoride toplam 746 kitap bulunduğunu belirterek, kafe formatında hizmet verecek büroya gelenlerin kitapları incelerken ya da beklerken çay ve kahvelerini yudumlayabileceklerini kaydetti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Taraf olmayan bertaraf olur!
Tarkan Demir
CHP’de saflar netleşti
Kerem Akyıl
Meğer kendimize kötülük yapıyormuşuz!
Ümit Polatbaş
Sanayi bölgesindeki eski yapılar için uyarı!
Kaan Özcan
Susuz bir hayat düşünülemez…
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy