A Milliler ilk Meksika sınavından yenilgiyle döndü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç A Milliler ilk Meksika sınavından yenilgiyle döndü
A
a

A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında oynadığı hazırlık maçında Meksika’ya 1-0 mağlup oldu. Milliler, güçlü rakibine karşı ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koysa da golü engelleyemedi.

2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında ABD’de kamp yapan A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Meksika ile karşılaştı. Türkiye, tarihinde ilk kez karşılaştığı Meksika’ya 1-0 mağlup oldu.

Kuzey Carolina’daki Kenan Memorial Stadı’nda oynanan maçta Meksika’nın tek golü 45. dakikada Pineda’dan geldi. İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen milliler, son vuruşlarda etkisiz kaldı ve soyunma odasına 1-0 geride gitti. Kaleci Berke Özer, yaptığı kritik kurtarışlarla dikkat çekti.

İkinci yarıda iki takımda oyuncu değişiklikleri yaparken, maçta tansiyon yükseldi ve sertlik arttı. Millilerden Merih Demiral gergin anlarda ön plana çıktı. Barış Alper Yılmaz’ın oyuna girdiği son dakikalarda performansı eleştirildi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella, Meksika maçında dört değişiklikle farklı bir kadro sahaya sürdü. 19 yaşındaki Yasin Özcan ise A Milli formayla ilk kez sahada yer aldı.

Milliler, 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda Gürcistan, İspanya ve Bulgaristan ile mücadele edecek. Eleme maçları eylül ayında başlayacak.

 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi