Eskişehir İl Halk Kütüphanesi'nin kentin kültürel altyapısına önemli katkı sunduğunu belirten Albayrak, kütüphanenin bilgiye erişimi kolaylaştıran modern bir yaşam merkezi olarak hizmet verdiğini söyledi.
Albayrak, "Eskişehir'imizin değerlerini anlatmaya devam ediyoruz. Dijital mecralarda büyük ilgi gören '2026 Eskişehir'i Anlatır' serimizin yeni durağı, gençlerimizin ve tüm kitapseverlerin vazgeçilmez buluşma noktası olan Eskişehir İl Halk Kütüphanesi oldu." dedi.
1 Eylül 2021'de hizmete açılan Eskişehir İl Halk Kütüphanesi'nin yaklaşık 9 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olduğunu belirten Albayrak, modern ve teknolojik yapısıyla dikkat çeken kütüphanede 168 bini aşkın kitap ve materyalin bulunduğunu kaydetti.
Kütüphanenin sadece kitap okunan bir alan olmadığını ifade eden Albayrak, bilgiye erişimi kolaylaştıran ve her yaştan vatandaşa hitap eden önemli bir yaşam merkezi olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde okuyan, araştıran ve sorgulayan nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Albayrak, Eskişehir İl Halk Kütüphanesi'nin de bu vizyon doğrultusunda hayata geçirilen önemli projelerden biri olduğunu söyledi.
Albayrak, "2026 Eskişehir'i Anlatır" serisiyle şehre değer katan yatırımları ve hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Butlan CHP’sinin Eskişehir patronu!
Tarkan Demir
Talat Yalaz ne yapsa yaranamaz
Kerem Akyıl
CHP’de birlik isteniyor ama!
Kaan Özcan
Gelin, Eskişehirspor’un geleceğini konuşalım
Ahmet D. Canoruç
Tedbirli olalım
Seval Erci
Acelesi olanlara küçük bir not
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy