Motorin zamma doymadı: Eskişehir'de güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Motorin zamma doymadı: Eskişehir'de güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?
A
a

Akaryakıt fiyatlarındaki artışlarla ilgili gelişmeler devam ediyor. Motorin fiyatlarına geçen günlerde gelen 1 lira 15 kuruşluk zammın ardından yeni bir zammın geleceği açıklandı. İşte sürücülerin merakla beklediği motorin zammı ile Eskişehir'deki güncel benzin ve motorin fiyatları...

Sütiş Eskişehir

Petrol fiyatları, döviz kurları ve vergilerdeki artış, akaryakıt fiyatlarına bir zammı daha beraberinde getiriyor. Sektör kaynaklarına göre, 29 Ocak Pazartesi gecesi motorinin litre fiyatına 1 lira 38 kuruş zam yapılacak.

Bu yeni zamla birlikte, motorin fiyatlarına 20 Ocak'taki 1 lira 15 kuruşluk zamdan sonra fiyatlar yeniden değişecek. 24 Ocak'ta benzine yapılan 1 lira 43 kuruş zamın ardından, bu sefer motorin kullanıcıları da zamdan etkilenecek.

Eskişehir'de motorin fiyatları ne kadar olacak?

Yeni fiyatlarla birlikte motorinin litre fiyatı İstanbul'da yaklaşık olarak 41.62 TL, Ankara'da 42.32 TL, İzmir'de 42.53 TL olacak.

Eskişehir'de motorine gelecek zam sonrası motorinin litre fiyatı ise 42,31 TL olacak. 

Benzin fiyatlarında ise pazartesi gecesi yeni bir zam beklenmiyor.

Ancak, fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında değişkenlik göstermeye devam ediyor. Akaryakıt kullanıcıları, bu yeni zam kararıyla birlikte yakıt masraflarında önemli bir artışla karşı karşıya kalacak gibi görünüyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatları

Eskişehir

Motorin litresi 41.16 TL
Benzinin litresi 39.21 TL

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi