Meteoroloji'den Eskişehir'e hava durumu uyarısı: İşler tersine dönüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meteoroloji'den Eskişehir'e hava durumu uyarısı: İşler tersine dönüyor!
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ve çevresi için önemli bir hava durumu uyarısı yayınladı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü Eskişehir’inde içinde bulunduğu bölge için sağanak ve zirai don uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü, hava tahmin raporunda bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı bilgisini paylaşıldı.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre bu sabah saatlerinde Bursa'dan başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge geneline yayılacağı aktardı. Hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece arasında düşeceği günde, rüzgâr öğle saatlerinde Eskişehir çevrelerinde ise kısa süreli kuvvetli eseceği tahmin edildiği bildirildi.

ESKİŞEHİR'DE SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR, ZİRAİ DON BEKLENİYOR

Tahminlere göre, 5 Mayıs Pazar gününden itibaren hava sıcaklığının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşecek. Düşen hava sıcaklıklarından dolayı 7 Mayıs 2024 Salı sabah saatlerine kadar ise Eskişehir çevrelerinde hafif kuvvette zirai don beklenildiği aktarıldı. Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta çiftçiler olmak üzere vatandaşları uyarırken tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Eskişehir'de Detaylı Hava Durumu

  • Eskişehir: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü parçalı bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 7 ile 19 derece arasında değişecek.
  • Alpu: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 7 ile 18 derece arasında değişecek.
  • Beylikova: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 6 ile 19 derece arasında değişecek.
  • Çifteler: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 5 ile 18 derece arasında değişecek.
  • Günyüzü: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 7 ile 18 derece arasında değişecek.
  • Han: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 5 ile 13 derece arasında değişecek.
  • İnönü: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 6 ile 16 derece arasında değişecek.
  • Mahmudiye: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 5 ile 17 derece arasında değişecek.
  • Mihalgazi: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 13 ile 23 derece arasında değişecek.
  • Mihalıççık: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 5 ile 13 derece arasında değişecek.
  • Sarıcakaya: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 9 ile 22 derece arasında değişecek.
  • Seyitgazi: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 6 ile 17 derece arasında değişecek.
  • Sivrihisar: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü az bulutlu, Salı günü az bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 6 ile 16 derece arasında değişecek.
  • Tepebaşı: Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışlı, Pazartesi günü parçalı bulutlu, Salı günü parçalı bulutlu, Çarşamba günü ise az bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 7 ile 19 derece arasında değişecek.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi